Lenker

Annen bedriftsidrett
Bedriftsidrett er hjemmesiden for all bedriftsidrett i Norge. Her finner du lenker med informasjon til andre aktiviteter på tvers av alle fylker.

Friidrett har egen hjemmeside med terminliste, resultat og bilder. Karusellen består av alt fra banestevner til skogsløp.

Orientering har en svært lang og spennende sesong med varierte løp. Aktiviteten tiltrekker svært mange deltagere, også familier. Nettsidene har presentasjon av resultat med interaktive kurver og grafer, slik at en enkelt ser hvor man har bommet på posten.

Skøyter er en spennende aktivitet med en morsom karusell. Om du tror du må ha klappskøyer for å stille til start, tar du grundig feil. Alle konkurranser skjer på Leangen, og distanser strekker seg fra 500m til 10000m

Sykkel er blitt meget populært de siste årende, dels på grunn av sterke norske prestasjoner på internasjonalt nivå, men også på grunn av stor bredde. Sykkelgruppa tilbyr en variert karusell, både for racer- og terreng interesserte.

STFIK har ny løpskarusell med egen klasse for bedrift.

Vær og føre
Skisporet.no viser nøyaktig hvor tråkkemaskinen i (neste) hele Norge befinner seg. Rundt Trondheim er det bare varsel for Jervskogen av Hommelvik IL sin tråkkemaskin. Trondheim Bydrift burde melde seg på denne tjenesten!

Skiklubben – Føre i marka er alltid tidlig ute med å fortelle hvordan løypene i Marka er preparert, og hva man skal smøre med.

Værstasjon på Granåsen viser detaljert værdata i sanntid. Det finnes også historikk med rekorder.

DMI – Trondheim er Danmarks meget gode værside, som gir deg lettlsete prognoser med høy treffsikkerhet.

Yr.no – Heimdal viser værprognoser for Heimdal.

Trondheim Havn viser vindstyrke og temperatur til enhver tid.

Storm – Saupstad viser værprognoser med Saupstad som utgangspunkt.